Det är så sant som det är sagt, smakar det så kostar det. I den här texten kan du läsa mer om Cloetta fabrik i Ljungsbro i Linköping.

Cloetta

Cloetta är ett företag som verkligen har hängt med i tiden. Det startade redan 1862 i Köpenhamn och efter det rullade det bara på och blev större och större. De har varit delägare av och med Fazer bland annat och numera äger de bolag som ligger bakom framgångsrika produkter av olika slag. Dessutom har de själva varit duktiga på att ta fram godis som människor i alla åldrar har uppskattat.

Du gör enkelt ett besök hos fabriken om du har vägarna förbi Östergötland av något skäl. Det finns gott om funderande kollektivtrafik och mycket att se och uppleva runt omkring. Företaget Cloetta har verkligen engagerat sig i orten Ljungsbro, åtminstone när det begav sig. Arkitekten som ritade fabriken designade också ett par hus på orten under 50-talet. Dessutom har Cloetta påverkat en hel värld med sitt godis.

Idag är företaget större en någonsin och de har fortsatt att utveckla sin verksamhet och sitt godis, samtidigt som de tar hänsyn till att godiset håller hög kvalitet.

shuttle