Välkommen till Ulrika

Matlådan

Hem

Arkivet

Bröd

Dryck

Efterrätter

Huvudrätter

Såser

Förrätter

Saft och sylt

Bröd

Galleri

Förvandlingstabell

Lite allmänt

Här finns lite att läsa om olika maträtter och deras råvaror. Just nu vet jag inte hur sidan ska se ut eller vad den kommer att innehålla. Att det handlar om mat är väl tveklöst men inte vilken mat eller hur. Till vänster finns navigationen som vanligt  med recept indelade efter sort. Exempelvis finns efterrätter i en avdelning och huvudrätter i en annan som i sin tur kommer att vara indelad efter huvudråvara.

Jag behöver all hjälp jag kan få. Skicka in dina favoritrecept så kommer de att presenteras här. Jag kommer att göra om dem till PDF-filer och för att läsa dem behövs ett program som finns att tillgå gratis på Adobes hemsida. Länk för nedladdning finns till vänster.

Har du någon artikel som handlar om mat tar jag gärna emot länken för att fler ska kunna läsa den. Har du skrivit något eget om mat eller något matrelaterat tar jag gärna emot det också.

Hjälp mig att fylla Matlådan med massor av recept på lyxig mat, annorlunda mat, eller vanlig husmanskost. Tips om vad för dryck som passar tas också emot med tacksamhet.

Hittar du något som inte stämmer, är rent fel eller trasiga länkar är jag tacksam för tips om detta.

Observera att alla navigeringsknappar inte är aktiverade ännu. Det beror på att det inte finns något att läsa på målsidan.

Christer